28 november -2007

Det är så mysigt med vintern! Helt kritvitt ute och snön glittrar. Men kylan skulle man ju kunna vara utan..
Jag kom och tänka på att det snart redan är december, redan på lördag faktiskt, helt sjukt vad tiden går fort ibland.
Det är ju snart redan en månad sedan jag kom hem från utlandet, jag vill så gärna tillbaka. Men jag får hålla tummarna på att vi åker nästa år igen, inte för att det är så troligt kanske, men jag kan alltid hoppas.

Idag hade vi beep-test på idrotten, eller hur det stavas.
Man ska spring en sträcka som är ungefär 20 meter. Då ska man springa fram och tillbaka medans ett band spelar upp toner. När man hör ett ljud så ska man spring över till andra sidan osv. Ju fler nivåer man klara dessto fortare måste man springa.
Jag klarade mig till nivå 4.. Lite pinsamt med tanke på att jag kom till nivå 10 i 9an.. Men jag kunde inte andas. Det blev helt stopp i halsen så jag kunde inte fortsätta heller. =/ Tråkigt.
Jag tror jag måste träna upp min kondition lite.
Men det känns som att jag håller på att bli sjuk. Inte bra.. Jag vill inte vara sjuk, det är så tråkigt. Plus att man missar en massa saker i skolan om man måste vara hemma. Nej, jag vill inte bli sjuk, så jag ska ta det lugnt med tränandet ett tag nu.

Snart är det äntligen helg igen! :D Jag längtar!


/

sj. ♥


image5

27 november -2007

Jag satt och funderade lite idag.
På livet i största allmänhet. Och jag fick faktiskt lite ångest..
Jag menar, vi har 1,5 år kvar i gymnasiet. Det är inte så lång tid kvar innan vi har klarat av skolan. Om man nu inte vill plugga vidare, vilket man nästan måste göra för att få något jobb idag.
Och jag vill plugga vidare. Och det var där ångesten kom..
Jag har ingen aning om vad jag vill göra. Jag vet inte vad jag nu vill studera till? Vad vill jag liksom bli, vad vill jag jobba med? HJÄLP! 
Jag har bestämt mig för att jobba i ett år minst innan jag börjar pluggar igen. Annars så lär jag inte orka plugga vidare överhuvudtaget.. 
Hmm.. Jag är bara så förvirrad. Det känns inte som att jag har någon kontroll över mitt liv just nu.
=/


Jag måste bara skriva att Cassie och jag klarade aktiekunskapsprovet! :D
Ingen av oss trodde att vi hade klarat det, vad vi blev förvånade när vi fick reda på resultatet!


/

sj.  ♥

26 november -2007

Ännu en måndag är snart över.
Den här dagen gick väldigt segt.. Tråkigt. Men men, jag överlevde ju dagen i alla fall. :)
Det är ungefär tre veckor kvar till jullovet, och jag längtar ihjäl mig! Jag längtar efter långa sovmornar och bara ta det lugnt hela dagarna. Det kommer bli så härligt.

Och igår så slog vintern till igen.
Men lite mysigt är det med. Men det tråkiga är att det blir så halt på vägen, man får ju gå jätte försiktigt så att man inte halkar.
Det känns lite typiskt att vintern skulle slå till igen nu när jag ska övningsköra på fredag. Det hade kunnat vänta i en vecka till.. Men det kommer nog gå bra ändå. Hoppas jag i alla fall. Håll tummarna för mig! ;)

När jag kom hem idag så hade mamma bakat lussebullar! :)
Det var så gott! Det är nog det godaste som finns till julen. Jag är inte så förtjust i pepparkakor och sånt.

Mamma och jag satt och diskuterade igår hur mycket det skulle kosta att fira jul och nyår utomlands.
Vi kom fram till att det inte skulle ha vart så mycket dyrare än vad det var när vi åkte i höstas. =/
Åh! Jag hade ju hellre åkt nu i så fall,  över jul och nyår. Då skulle vi åkt den 19/12 och kommit hem den 2/1. Det skulle nog vart en upplevelse. :)
Hmm.. Jag hoppas att vi åker utomlands över jul och nyår nästa år, det skulle vara så kul. :)

Nej, nu måste jag verkligen ta tag i min aktiekunskapsläxa.. Men jag känner mig inte så motiverad till att plugga. Jag är så trött.. Och sen hjälper det ju inte med att jag har svårt att sova på nätterna. =/ Jag kan inte somna och sen så vaknar jag flera gånger mitt i nätterna. =( Det är bara jobbigt.


/

sj. ♥

25 november -2007

Du kan få allt att hända.
Det enda du måste vara är envis.
Då kan du lyckas.

24 november -2007. En månad kvar..

Idag är det exakt en månad kvar till julafton, och jag längtar.
Igår så kom även vintern tillbaka igen. Det är ganska mysigt med snö ute, men det är inte så kul när det är såhär kallt. Brr.. Men det lär ju bli kallare. Nu är det "bara" minus 5 grader ute. Det kommer ju bli minst 10 minus grader i vinter, om inte mer.
Men jag ska inte klaga på kylan heller. Det mysigaste som finns är när man har vart ute och gått en långpromenad i kylan och kommer hem, man tänder en brasa och lite ljus och dricker varm choklad. Det är så mysigt.

Idag så var jag nere på stan med Johan en stund. Och det var en massa folk! Som att de hade hets för att det "bara" är en månad kvar till jul.
Jag är helt fattig just nu, men jag hittade mycket fina saker. Men det får vänta, jag måste även spara de pengar jag kommer att få nu med. Så att jag har råd att köpa lite julklappar.
Och nu så sitter jag och väntar på att Johan ska komma hem till mig. Han är hos Hampus, jag tror inte att han kommer komma till mig fören klockan åtta eller något sånt.

Imorn är det träna som gäller. Och senare på dagen så ska jag hem till Emma en stund.:)

Nu ska jag nog kila och plocka lite på mitt rum. Som vanligt så ligger det kläder överallt. Haha!

/

sj. ♥

23 november -2007

Vilken härlig dag!
Slutade 10.10 idag, helt underbart! :)
Så jag och Yasmine kilade hem till hennes kille i regnvädret efter skolan för att hon skulle hämta ett par byxor. Det var trevligt att jag fick träffa honom.
Och sen så kom jag på att jag hade glömt mobilen i skolan, så typiskt, så det var bara att traska tillbaka till skolan och hämta den. Men som tur var så hade vid paraplyer, annars hade vi vart dyngsura.
Sen så drog vi ner till stan och gick en stund innan vi kilade iväg och solade. Det var så varmt och skönt, jag höll nästa på att somna några gånger där jag låg. 
När vi hade solat klart så hade regnet övergått i snöblandat regn. Det var lite trist, men nu snöar det verkligen. Skit mysigt. :)

När jag kom hem så duschade jag lite, och ja, nu sitter jag här ingen.
Jag kände att jag ville skriv av mig lite. Haha! Det kan behövas ibland. :)

Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på musik, sen så ska jag ringa min favorit tjej! :) <3 Men jag vet bara inte när hon slutar. Jag får chansa lite senare.




Mamma och syster har bakat pepparkakor, det luktar i hela huset.
Vilken julstämning det vart. Att det är snö ute gör att det blir ännu mer stämning.
Jag längtar till julen.
Det är så mysigt.


/

sj. ♥

22 november -2007

Igår satt jag faktiskt och tittade på när Sverige spelade mot Lettland. Jag vart själv lite förvånad, men jag tyckte att det var spännande.
Men jag förstår verkligen inte mig på de svenska tidningarna. De skriver redan dagen efter att vi kommer ta hem EM-guldet, men det är lite väl att överdriva. Vi har ju nyss kommit med i EM. Kan vi inte ta en sak i taget?

Idag så var det mässa i skolan som gällde. Nyköping kom till Rekarne och vi handlade lite av varandra och så. Men det var bara fyra företag som var med på mässan. =/ Vi hade ju hoppats på fler. Men men, det gick ju bra ändå. Men det var inte så kul.. Jag gick mest runt och kollade. Men det var ju bättre än att ha en vanlig skoldag, så jag ska inte klaga så mycket på det.

Nu ikväll så har jag inte gjort så mycket. Mest suttit framför datorn, jag har även läst lite teori. :) Så jag har fått lite gjort i alla fall.
Imorn är det äntligen helg! Det ska bli så skönt att få sova ut lite. Jag är ständigt trött nu för tiden. Och jag vet inte vad jag ska göra åt det heller. Jag har provat att gå och lägga mig tidigare, men det slutade bara med att jag låg vaken till tolv. =/ Jag vill bara gå och lägga mig tidigt, somna och sen vakna på morgonen utvilad och pigg. Men aldrig, det blir aldrig så.

/

sj. ♥

21 november -2007

DU ska inte känna att det är ditt fel.
För det är INTE ditt fel.


20 november -2007. Ingen aktiekunskap och trafikskola

Idag har det vart en helt vanlig tisdag, i alla fall i skolan.
Men idag så slapp vi aktiekunskapen! Tisdagen kunde inte bli bättre! :) Så vi slutade 12.40 idag, så underbart.
Så jag drog hem en stund efter skolan och tog tre bussen ner till stan igen för att träffa Johan, Yasmine och Hampus. :)
Efter det så kilade jag, Johan och Hampus iväg till Bil & Mc för att ha teorilektion. Det var faktiskt roligt, haha!
Vi pratade bland annat om förvirrade älgar, jag undrar vad robin gick på egentligen. ;P

Imorn är det träna som gäller, men det kommer bli tugnt, har så mycket träningsvärk efter söndagens träning. Men det får gå ändå, den första månaden kommer nog bli ganska jobbig.

Helgen kommer bli lung, det känns skönt.
Ska vara med Johan och träffa Emma, det är nog det enda som händer. Men det är bara bra. :)


/

sj.


du är underbar. ♥

19 november -2007

Jag vill verkligen ha det som det var förut.
Det var så underbart och jag saknar dig verkligen.
Jag vet inte heller vad som stoppar mig just nu.. Jag är väl rädd helt enkelt. Jag orkar inte med att bli sårad ännu en gång. Inte av dig..
Ge mig lite tid. ♥

16-17 november -2007

Igår så var jag ledig. :)
Så jag hade  lite sovmorgon sen så plockade jag undan lite kläder som låg slängda över hela golvet.
Efter det så tog jag tre bussen in till stan för att träffa Emma.
Visst tycker vi om fjortisar som tar upp rummet i ungefär 1,5 timme? ;) haha! Jag fick vänta på Emma lite längre än vad jag hade trott.
Sen så gick vi på stan en stund.
Väl hemma hos Emma så satte  vi oss vid datorn en stund. Och efter vi hade ätit och sånt så kilade vi till Ewe en stund. Marre och Sandra var där med. :) Vi såg på Idol och Fredag hela veckan.
Det var mysigt. :) <3
Och sen så drog jag och Emma hem till henne igen.
Vi låg och pratade en stund innan vi skulle sova, men som vanligt så orkade ingen av oss prata så länge, så tillslut så somnade vi. haha!

På morgonen sen så var jag tvungen att gå upp 09.30 för att jag skulle hinna med 10.45 bussen in till stan. För jag skulle ta tåget till Marie idag som gick 11.52.
När jag väl var framme i Västerås så kom inte Marie. :O Jag fick ringa henne och fråga vart hon var.
Hon sa att det var hennes syster som hade vart seg. Jo visst du Marie, du ville ta lite extra sovmorgon. ;) haha!
Nej jag skojade bara.
Vi gick runt på stan och hade det trevligt. Det var längsen vi sågs.
Nästa gång så kommer Marie till mig. :)


/

sj. ♥

15 november -2007. Öppet hus!

Sitter i skolan.
Det är öppet hus nu ikväll och vi ska sitta här och jobba på som vanligt. Så att alla som kommer förbi kan se vad vi gör och sådana saker.
Men det är bara det att det är knappt ingen som kommer in på det här programmet. Så vi sitter här lite i onödan.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Jag kanske skriver mer när jag kommer hem.
Nu ska jag väl sätta igång och jobba med någonting, så att alla gäster ser hur flitig jag är! ;P haha!


Äntligen hemma.
Vid halv åtta så gav de flesta i min klass upp i alla fall. Så nu sitter jag här igen. Jag skulle duscha, men som vanligt när jag ska göra det, så är duschen upptagen.
Imorn är jag ledig. Så skönt! Jag ska ha sovmorgon, det ska bli så härligt.

Imorn så ska jag städa mitt rum, jag måste plocka undan, damma och damsuga. Det lär ta ett tag.
Sen så ska jag ta tre bussen in till stan och möta Emma. Sen så ska jag hem till henne, vi ska ha myskväll! :)
Och sen på lördag vid tolv taget så åker jag till västerås igen för att träffa Marie igen. :)
Så ser min helg ut, sen så ska jag träna och ta det lugnt på söndag.
Det var min helg.

14 november -2007

Ännu en onsdag i skolan.
9:orna var på besök idag på förmiddagen. Det märktes, det var verkligen folk överallt. Och man såg verkligen vilka det var som var 9:or. Haha! De gick runt och såg allmänt förvirrade ut. Det gjorde vi nog med när vi började. Men det var lite kul att se.
Vi skulle kunnat ha haft sovmorgon imorse också! =/ Så surt. För läraren som vi skulle ha på den första lektionen skulle tydligen ha 9:orna som kom, men han hade helt enkelt glömt att berätta det för oss. =/
Aja. Jag, Yasmine och Renas drog till Nyfors. För att gå en sväng och fördriva tiden. Det funkade faktiskt ganska bra, för när vi kom tillbaka så var det "bara" 30 min kvar innan vi började våran nästa lektion, istället för 60 min. ;P

Idag på klassrådet så diskuterade vi om vi skulle ha hit utbytesstudenter. Det kan nog vara roligt, och sen när de har vart här så ska vi åka till dom. Det skulle vara hur kul som helst. Jag hoppas att det kommer bli så. :)

Imorn är det en vanlig skoldag, i alla fall på dagen.
Men sen så måste vi tillbaka till skolan 17.30.. Det är öppet hus. Men det kan vara roligt det med. Lite annorlunda.
Det är inte så jobbigt heller, vi ska ju bara sitta och jobba som vanligt.
Imorn måste jag även ner till Bil & Mc igen. Ska betala teorilektionerna.

Pappa och jag var nere idag och köpte varsit gymkort. Så nu ska jag börja träna på riktigt. Nu måste det verkligen bli ordning på det här.
Det är ju bra att sysselsätta sig med. Så att jag får tänka på något annat.

Ikväll är det plugga som gäller.
Måste göra lite aktiekunskap. Vi har en uppgift till nästa tisdag, och jag vet att om jag inte börjar med den idag, så kommer jag aldrig att få den gjord.
Lika bra att sätta igång.


13 november -2007

Dagen började med att jag höll på att halka några gånger när jag skulle gå till bussen, det var isgata hela vägen. Så det tog lite längre tid än vad jag trodde att gå. Haha! ;P
Så imorn går jag nog tidigare till bussen.

Annars så har det vart en vanlig skoldag. Där hände det inget speciellt där.
Eller jo, men speciellt var det inte. Jag hade akitekunskapsprov. =/
Men läraren är ju helt konstig! Om man svarade rätt på en fråga så fick man 1 p. Det är ju helt okej. Och om man inte svarade alls så fick man 0 p. Och det är ju okej det med.
Men om man typ gissade på en fråga, och sen fick fel, då fick man -0.25 p. Då fick man minuspoäng! =/
Jag förstår inte det där riktigt.
Så provet gick inte alls bra för mig. Suck.. Det är väl omprov som gäller.

Jag var även till Bil & MC idag och skrev in mig på körskolan. Så på tisdag nästa vecka så ska jag ha min första teorilektion! Spännande!
Det känns som att man har kommit en bit på vägen. Haha! ;P

12 november -2007

Saker och ting blir inte alltid som man har tänkt sig. 
Och det är när det inte blir som man har tänkt sig som man måste vara stark.
Även fast det kan vara svårt.
Men man får tänka på det positiva. Det fanns en underbar stund. Man ska vara glad att man har fått uppleva den.
Och på ett sätt så kommer den stunden aldrig att försvinna.




image4


11 november -2007 - Farsdag!

Det har vart en väldigt lugn söndag. 
Imorse så hjälpte mamma mig att färga håret. Och efter det så satte jag mig och pluggade lite. Jag har även plockat undan lite på mitt rum.

Och ja, nu sitter jag här. Som vanligt. Datorn har blivit en del av min vardag, kanske för att jag sitter vid en varje dag i skolan.
När ska man tröttna på att göra det egentligen? Det finns ju inte så mycket att göra vid datorn egenligen. Eller jo, det finns säkert en hel del. Men inget som jag dirket kommer på.

Igår var det också en lugn dag. Hela helgen har vart lugn om man säger så.
Igår så åkte hela familjen till Tuna Park. Jag och pappa hittade var sitt par jeans. Väldigt bra, jag behövde ett par nya. Och sen på eftermiddagen så åkte vi till mormor & morfar eftersom mormor hade fyllt år. :) Vi åt god mat, åt tårta och umgicks. Mysigt. :)

Jag har tyvärr inget mer roligt att berätta.
Hmm..
Jag satt och funderade idag när jag pluggade, vad jag egenligen vill göra. Med mitt liv och allt.
Och jag har kommit fram till att jag inte tänker stanna kvar i Sverige efter jag har gått ut skolan.
Så jag får ta och skaffa mig ett jobba och spara ihop mina pengar. Vem vet, om jag har tur så kanske jag till och med kan ha flyttat från Sverige innan jag fyller 20. Jag har det som ett mål.
Men det kanske inte kommer att gå så snabbt att flytta. Nja, det kommer nog ta lite längre tid.
Men jag vet bara inte vart jag vill.
Men jag vill till något varmare land i alla fall. Så jag drar nog söder ut.
Australien är  lockande. Aja, något varmt land lär det bli i alla fall, det vet jag redan nu.
För jag är så trött på det här landet. Kallt och ruggigt. Inte ens somrarna är varma längre. Brr.. Okej, det är mysigt med snö. Men måste det verkligen vara såhär kallt? Och hösten gör mig bara depprimerad.
Nej, utlandet blir det.
Helt klart.

Men nu måste jag kila och plugga.
Har aktiekunskapsprov på tisdag. Suck.. =/ Det är bara till att plugga.

/
Over and out.

sj.


9 november -2007

Jag sitter i skolan och försöker jobba upp mina betyg lite. I alla fall i Information & Layout. Det är bara jag här från min klass, inte så konstigt kanske när vi slutade klockan 10.50.
Men jag vill ju verkligen ha ett högre betyg, så jag jobbar på. Har kommit en bit i alla fall. Men det är så tråkigt.
Jag funderade på att kila ner till stan och strunta i det här. Men vad skulle jag göra på stan? Jag ska inte träffa Emma förren 14.30. Då kan jag lika gärna sitta här och jobba lite. Då har jag ju i alla fall något att göra. För gå på stan själv kan vara skönt ibland, men idag är det ingen sån dag! ;P

Hmm.. Jag har funderat lite.
Om någon skulle fråga mig hur jag mådde, alltså hur jag verkligen mådde. Inte att jag typ om jag var förkyld eller något sånt. Utan verkligen fråga hur jag mådde.
Då vet jag ärligt talat inte vad jag skulle svara. Jag skulle nog svara jag vet inte. Men det är väl inget bra svar?
Men jag vet ärligt inte hur jag mår. Allt går upp och ner hela tiden. =/ Det är så jobbigt.
Och jag vet heller inte vad jag ska göra åt det. Ska jag bara sitta här och låtsas som att allt är bra? Eller ska alla få reda på vad jag egenligen känner? Men vad spelar det för roll. Vem skulle förstå?
Jag hatar verkligen hösten!
Den gör en så deppig. Jag vill ha sooool! Och lite ljus liksom. Nu börjar ju solen gå ner redan vid klockan 15.
Jag vill inte ha det så.

Men nu måste jag nog ta och jobba vidare. Så att jag blir klar med det här.
Skriver senare.



Nu har det snöat för fullt i nästa 5 timmar. Och det gör det fortfarande. Snön ligger faktiskt kvar på marken, så det r alldeles vit. Det är så fint. :) Hellre snö än regn.
Jag längtar så mycket till julen när snön kommer. Det är så mysigt med jul. Om man bortser från allt som måste göras dagarna innan jul, med paketköp och all mat som ska lagas. ;P
Men det blir alltid lika mysigt. Det är på julafton som man glömmer bort all den där stressen. Det är nog därför vi gör om det, år efter år. Det är ingen som kommer ihåg hur  jobbigt det var året innan.

Nu ska jag nog kila och värma lite chocklad. Så gott. :)




8 november -2007

Idag har jag vart väldigt irriterad. Och jag vet inte riktigt varför. Jag har vart lättretlig och haft kort stubin.  =/
Men de senaste dagarna har vart väldigt förvirrande. Jag mår inte riktigt bra just nu.

I något inlägg tidigare i min blogg så skrev jag ju att jag var nöjd med mitt liv och att allt kändes bra just nu.
Jag tror att jag även skrev att det aldrig hade känts så bra förut som det gjorde då.
Men så är det inte nu.
Nu verkar allt bara gå neråt. Men men, det kan ju inte alltid vara på topp jämt.
Men det är så jobbigt.
Jobbigt att inte veta. Att bara få gå och vänta på svar. Snart orkar jag inte. Jag mår inte bra av det.
Men tyvärr så kan jag inget mer göra än att gå och vänta på svar. Fast jag vet redan vad svaret är. Tyvärr.

Idag så var jag på stan med Sandra, Martin och Martin efter skolan.
Och senare så åkte de hem och jag mötte Therese på stan. :)
Vi kilade och åt lite innan vi skulle kila till Eskil och kolla på teater. Alla var så duktiga!
Annars så har jag inte gjort så mycket mer. Jag kom inte hem fören klockan nio ungefär.

Imorn så är det äntligen fredag igen.
En hel vecka sen vi kom hem redan imorn. Helt otroligt att tiden kan gå så fort ibland.
Imorn så ska jag träffa Emma en stund efter att hon har slutat. :) <3

/
over and out.

sj.


ahhhh!

7 november -2007

Idag när jag vaknade och tittade ut så snöade det! :)
Det var så mysigt när stora snöflingor föll utanför fönstret.
Men tyvärr så övergick det stora snöflingorna till snö blandat regn. =/ Så det vart mest slask av det hela.

Idag har det vart en lugn dag i skolan. Och dagen gick förvånadsvärt fort med. Men det är bara bra, det värsta som finns är när dagarna går seeegt.
Jag hade även utvecklingssamtal idag. Det gick faktiskt bra. Några VG hade jag med. :) GREAT!

Och imorn så ska jag träffa Therese på stan efter skolan. Sen så ska väl vi traska runt  lite och titta. Och senare så ska vi kila till Eskil och kolla på när Emma spelar teater. :) <3

Idag fyller även min mormor år och sen har hon namnsag. Grattis mormor på födelsedagen och på namnsdagen! <3


/
Over and out.

sj.


förvirrad?

5 november -2007

Första skoldagen på två veckor. Det kändes faktiskt ganska bra att vara tillbaka igen. :)
Har faktiskt saknat vissa personer.
Och jag låg inte så mycket efter i skolan som jag trodde att jag skulle göra, det kändes skönt. Så slipper jag plugga så mycket hemma nu.
Jag gick hem tidigare från skolan idag. Hade ont i huvudet.. Det beror nog på min förkylning.. Jag får ju ingen luft. =/ Jag är rädd att jag kommer att få stå ut med den här förkylningen hela vintern. Som vanligt, suck..

Men nu så måste jag gå och läsa ut min svenska bok, jag har inte gjort det än. Och det ska vara klart tills imorn. Visst, för det kommer jag ju hinna. Hmm.. Det löser sig på något sätt.

/
over and out.

sj.

3 november -2007

Igår kväll klockan 14.40 så landade vi på Norrköpings flygplats efter två helt underbara veckor på Gran Canaria. :)
Det var soligt och varmt varenda dag. Helt underbart. 35 grader i skuggan och 25 grader i vattnet, jag trivdes.

Fast det var rätt så krångligt att komma iväg.
Planet skulle lyfta från Norrköping klockan 20.35 den 19/10. Men det var försenat, så vi kom inte iväg fören 21.40 ungefär.. Det var tråkigt att sitta och vänta ytterligare en timme. 
Vi kom fram till hotellet vid 04.30 på lördagsmorgonen. Då var det bara att ta någonting att äta och sen gå och lägga sig. När jag lyckades somna så hade klockan redan hunnit bli 05.30. Jag hade alltså vart vaken i ungefär 23,5 timme..  För på planet kunde jag inte sova. =/

Men de där två veckorna var helt oslagbara. :) Jag längtar redan tillbaka.
Här går inte temperaturen över 10 grader.. Känns lite tungt. Men man vänjer sig. haha! ;P



image3

19/10-2/11. <3

RSS 2.0