Oj..

Det var verkligen läääängesen jag skrev här.
Och det är inte för att jag inte har haft saker att skriva om, för det har jag verkligen. Har hänt en hel del nu över sommaren. Men när jag väl har satt mig ner här för att skriva så har jag alltid på något sätt tappat lusten. Har helt enkelt inte orkat.
Men idag tänkte jag börja skriva igen, och jag ska försöka få till några inlägg i veckan i alla fall.

Idag är det bara en vecka kvar av det här sommarlovet, skolan drar igång igen den 18e augusti.
Känns inte riktigt som att jag har haft något lov i år, kan det vara för att jag har jobbat 6 av mina 10 veckor? Nej, jag vet inte. Men hade bra väder de tre första veckorna jag var ledig, får se nu hur sista veckan kommer bli.

I början av juli redan eller när det var, så började vissa butiker göra reklam för skolan igen. Stora skyltar med texten "SKOLSTART" prydde butikernas fönster.
Och då fick jag faktiskt lite ångest.. Jag menar, då hade jag inte ens inlett min ledighet.. Haha!
Men nu känns det nästan bra att skolan ska dra igång igen, så man kommer tillbaka till vardagen igen.
Nu är det ju bara ett år kvar i skolan, kommer bli så skönt att slippa allt sånt där.

Nu ska jag släppa det där om skolan, har ju som sagt lov fortfarande.

På onsdag blir det krogen med min granne och några av hans kompisar. Emma ska med också, hoppas på Therese o Maria också.
Och sen på torsdag så åker jag, mamma, carro, mormor o morfar på en 24-timmars kryssning till Åland. Ska bli riktigt kul.
Och ja, sen är det ju helg. Å-festen är då i full gång. Men jag är inte så lockad i år, med tanke på att allt kostar! =/ Lite småtråkigt..

Nu ska jag nog ta o gå ner o kolla på tv eller göra något annat. Ska försöka att inte sitta här så länge till, men jag brukar på något sätt bli fast här.. Haha!


/

sj.

RSS 2.0