31 januari -2008

Suck säger jag bara..
Var hos läkaren idag och fick reda på att jag hade 160 i sänka.. Vet inte hur jag ska förklara vad det är riktigt, men det är något som visar om man har några bakterier eller infektioner i kroppen. Det normala att ha är 8.. Ni kan ju gissa er till att jag inte är så lite sjuk..
Fick någon lite starkare medicin som jag ska äta i 10 dagar nu. Om inte den hjälper så trodde hon att jag hade körtelfeber och mot den så finns det ingen medicin. =/ Typiskt.. Så jag håller tummarna för att den här medicinen som jag fick hjälper.
Hon tog även en massa prover som hon skulle skicka iväg. Så om det kom fram något mer så skulle hon höra av sig, för då kanske jag var tvungen att ha en annan medicin eller något.
Aja.. Skit jobbigt är det i alla fall.. Lever på alvedon så att jag slipper febern och så att halsontet försvinner att tag i alla fall.

Emma ringade mig idag. vad glad jag blev. :) <3  Men tyvärr så kunde jag inte prata sålänge eftersom min hals bröt ihop. =/
Älsklingen ringde även idag, mysigt att prata en stund med dig med. <3

ÅHH! Det här är så tråååkigt..
Låt medicinen göra mig frisk!


/


sj. ♥

28 januari -2008

Sjuk igen?
Vaknade halv fyra imorse med världens huvudvärk, jag lyckades som tur var somna om och jag hoppades att den skulle ha gått över tills mobilen ringde, men inte då..
Gick upp och ringde skolan vid halv sju, och ja, nu sitter jag här. Inte så bra med tanke på huvudvärken, men jag ska snart lägga mig i sängen och försöka läsa lite teori. Min hals har även börjat göra ont igen. =/ Pappa sa att jag kanske hade fått en ny infektion, varför?! =/ Orkar inte vara sjuk igen, jag vart ju nyss frisk från min halsfluss. USCH! Om jag fortfarande har ont i halsen på fredag så ringer jag till vårdcentralen igen, fan, såhär kan det ju inte vara.

Aja, nu ska jag kila från datorn ett tag. Får se om jag sätter mig här senare och skriver. Beror på hur jag mår.


/

sj. ♥


dagens födelsedagsbarn är Malin, grattis! :) <3

27 januari -2008

Vilken helg, helt underbar.
Tack Emma, Therese och älsk! <3


Det här är till Emma.

Vi har hållt ihop ganska länge nu. Okej, vi har känt varandra sedan vi fick i fyran men det var inte fören i sexan som vi verkligen började komma nära varandra. Minns du det? När vi slutade femman och bestämde vi att  vi skulle göra sällskap till skolan första dagen som vi skulle börja på högstadiet. Vad nervösa vi var.
Men det var början på en underbar vänskap! Och jag kan ju inte säga att vi alltid har hållt sams, finns nog inga som alltid är sams, men det har som tur var alltid löst sig.
Jag tycker det känns så bra att ha dig som min vän. Jag vet att jag alltid har någon att prata med, om det har hänt något som har gjort mig glad eller ledsen, jag kan alltid ringa dig, och bara prata om allt mellan himel och jord.
Och du vet att jag alltid finns där för dig.
Förut när vi gick på högstadiet så sågs vi ju varje dag, jag var orolig att vi skulle tappa kontakten när vi började på gymnasiet. Men det vart inte så, okej, vi ses inte varje dag som vi gjorde förut. Men vi pratar med varandra en stund i luren varje kväll. Och sen så ses vi när vi kan på helgerna och jag är så glad att vi inte har tappat kontakten trots att vi inte ses så ofta längre. Ibland är det tråkigt, men tyvärr så blir det så när båda två har plugg och annat att göra i veckan.
Känns mest nu som att jag har svamlat ihop något, finns så mycket bra saker som jag vill skriva, och så många saker som jag är tacksam över vännen, men det vart såhär. 

Jag ville bara säga att du är en underbar vän, och jag hoppas att våran vänskap ska hålla livet ut.

Jag älskar dig Emma! <3


/

sj.  ♥


26 januari -2008

Igår var jag i skolan som vanligt till klockan 10.50, sen efter det så drog jag hem till mormor & morfar, åt lunch där för att sen åka ner till bilskolan för att övningsköra.
Jag fick lära mig att backa in mellan två bilar på en parkering, det tog ett tag innan jag fattade riktigt hur man skulle göra, men det löste sig tillslut. Jag bokade även flera tider, eftersom jag inte ens har gjort hälften som jag ska ha gjort med bilskolan.
Efter jag hade övningskört så träffade jag min sötnos och vi gick runt på stan en sväng. Efter det så drog vi hem till Kim där vi var hela kvällen. Roligt. :) Det var inte meningen att jag skulle vara med dom, men det vart så, och trevligt var det. :) Tobbe kom även senare.

Så nu sitter jag här igen. Kom hem för bara någon timme sen.
Jag ska snart kila in i duschen och sen ska jag vänta på att Therese ska ringa. Jag ska även plockan undan i mitt rum lite, plocka undan lite av de kläder som ligger framme i alla fall. Och senare ikväll så kommer Emma hit, vi ska äta, prata, kolla tv och bara ta det lugnt. :)
Och ännu senare ikväll så kommer Kiwi till mig, han ska sova här. :)
Och imorn kommer släkten, det ska bli kul att träffa dom. Men samtidigt jobbigt.. Med farmor & farfar.. Fan, känns verkligen inte som att jag känner dom. =/ Tråkigt..
Nu kom jag även på att Tomas vill ha ett personligt brev och ett CV av mig till H&M. Ska fixa det senare med.

Nej, nu är det duschen som gäller.
Kanske skriver senare.


/

sj. ♥

vill ha det som när jag var liten.

25 januari -2008

Har nyss haft prov i Småföretagande. Gick väl sådär, kändes som att jag kunde allt när jag kom till skolan imorse. Men när jag väl kollade på pappret så försvann allt, fick hjärnsläpp. =/

Slutar om ungefär en timme, en lektion kvar bara, så skönt! :) Sen så ska morfar hämta mig och jag ska hem till han och mormor och äta lunch, alltid trevligt att åka dit. Känns så bra att vara hemma hos dom.
Efter det så ska jag in till stan och övningsköra med trafikskolan. Efter det ska jag träffa Kiwi. :) Jag får se vad vi hittar på, går kanske på stan en stund, om vi har orken till det. ;P Annars blir det en lung fredag.


Tycker det är tråkigt att du och jag inte kan komma överens. Varje dag är det någonting vi tjafsar och bråkar om. Känner mig ibland inte ens välkommen, som att du tycker om henne mer än mig. Varför är det så? Varför är det mig du hackar på?
Vill inte ha det såhär. </3

24 januari -2008

Ännu en vanlig torsdag.
I skolan hände det inte så mycket idag, torsdagar är sega dagar har jag kommit fram till. Det är en av de dagar som går långsamast.
Har inte gjort så mycket sen jag kom hem heller.. Ska plugga lite efter maten, just nu har jag ingen ork.
Det blir pannkaka här hemma hos mig, inte min favorit rätt, men det är ju alltid något. :)

I helgen har jag fullt upp:
Imorn ska jag övningsköra med skolan, sen ska jag träffa min sötnos <3
På lördag ska jag vara med Emma och Therese, vi ska nog vara här hemma, hoppas jag. Ska gå ner och prata med mamma om det snart.
Och sen på söndag så kommer släkten hit för syster har fyllt.

Så, ja, fullt upp var det. :)


Tänkte kolla om det är några så läser min blogg överhuvudtaget, lämna en kommentar? :)


/

sj. ♥

25 dagar kvar.


22 januari -2008. Din dag idag syster. <3

Idag blir min syster ett helt år äldre, 16 år för att vara exakt. :)
Grattis på dig gumman, ikväll blir det till att fira dig! <33

Skola idag som vanligt, och nu sitter jag bara här. Håller på att plocka undan lite på mitt rum, seg går det.. Men lite framåt ändå. Haha!
Har inte hänt så mycket mer idag. Orkar heller inte skriva något mer idag.


/

sj. ♥


mina känslor för dig är starka. <3

21 januari -2008

Måndag igen. En ny vecka med nya utmaningar..

Har nyss haft matte, känns ganska så segt, hade verkligen ingen lust att jobba idag. Men men, gjorde lite i alla fall.
Snart har vi ÖFA, åh vad jag HATAR det ämnet. Så tråkigt, i ettan såg jag fram emot att ha ÖFA för att det verkade roligt, nu är det såååå tråkigt. Orkar allvarligt inte med det.
Slutar rätt så sent idag med, klockan fyra. Sen efter skolan så ska jag övningsköra lite, sen till Tuna Park med mamma, ska köpa present till min syster som fyller imorn. Sen ska jag hem och träna lite. :) Jag ska ju dra igång med träningen på allvar nu, jag måste det.

I veckan händer det inte så mycket vad jag vet, ska plugga mycket teori nu, känns som att det behövs och sen så ska jag storstäda i mitt rum. Det behövs det med, verkligen.

I lördags träffade jag Emma en stund, hade saknat dig gumman! <33


/

sj. ♥


kiwi, tack. <3

18 januari -2008

Idag är det bara en månad kvar, en ynka månad, innan jag fyller. :)
Nedräkningen har börjat..


/

sj. ♥

17 januari -2008

Idag känner jag mig väldig seg.. När jag vaknade imorse så fick jag knappt inte upp ögonen. Vet inte riktigt hur jag ens hittade till badrummet. =/ Haha! Jag är så morgon trött att det inte är sant.
Idag blir det en lång dag med.. Slutar 14.30 sen så ska Viktor interjuva mig ännu en gång till sitt arbete, klart jag ställer upp. :)
Sen ska jag hem och plugga lite. Mamma, om du läser det här, så ska jag faktiskt plugga.

Imorn ska jag till Västerås och träffa Marie igen, längesen vi sågs så det ska bli kul. :) <3



18.40
Vilket seeeg dag.. Rakt igenom. Plus att jag inte är på världens bästa humör heller. =/ Det gör det bara värre. Vet inte varför jag inte är på bra humör, har inte hänt något speciellt så. Men men, alla dagar kan inte vara bra dagar.
Kom hem vid klockan 17.30, då var maten klar precis när jag kom hem, helt perfekt med tanke på att jag var hungrig. :)
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Ska ta och städa undan lite på mitt rum nu hade jag tänkt. Det behövs verkligen.. Sen så ska jag lägga mig i sängen och läsa lite teori.
Ringde Emma nyss, men ingen svarade.. :( Får se om vi hörs senare, hoppas det. :)

/

sj.  ♥

16 januari -2008

Horoskop 16/1:
VATTUMANNEN

21/1-18/2

Du oroar dig för någon som du bryr dig mycket om. I övrigt blir onsdagen mycket trevlig och underhållande.

Vilket jävla pissväder! =/


15 januari -2008

Sitter i skolan och har allmänt tråkigt.. Det är bara jag från min klass här än så länge så jag har ingen att prata med heller. Fan, vad mobbad jag låter. ;P haha!

Idag är det tisdag, härligt, det betyder en dag närmare helgen. :)
Jag skulle vilja ha helg jämt, jag är så trött så det är inte sant. Kommer ju knappt inte upp på morgonen längre. Och jag har funderat, att det spelar ingen roll hur tidigt jag än går och lägger mig så är jag lika trött på morgonen ändå.. Jag är ingen morgonmänniska direkt. Ibland önskar jag verkligen att jag var det.
Idag ska jag träffa Kiwi efter skolan, men det är bara det att jag vet inte när jag slutar än. =/ Hmm..

Jag pratade med Erik igår med, han berättade för mig att han skulle till Thailand i mars. Åh vad jag vart avundsjuk! Jag vill också åka bort, sola bada. I det här vädret vill man ju inte vara. Det är januari med känns mer som oktober, om det nu ska se ut såhär så kan det lika gärna vara sommar.


/

sj. ♥

14 januari -2008

Har så mycket som jag vill skriva. Men jag orkar verkligen inte.. Är hur trött som helst.

Ville bara passa på att tala om för alla som läser min blogg att jag mår hur bra som helst. Allt känns toppen nu, och det är helt underbart.
Jag vill tacka min familj, mina vänner och dig, för att ni har funnits där för mig, jag finns för er med, alltid!
TACK! <3


13 januari -2008

Vilken helg! Helt underbar! :)

I fredags var jag som sagt med Emma & Ewe, tack tjejer för en mysig kväll! <3
I lördags så vaknade jag upp hos Emma och sen så kilade jag hem och var hemma ett tag innan jag drog till Kiwi senare på kvällen. Där kollade vi på film och bara hade det mysigt. Vaknade upp där och spenderade hela söndagen i sängen, haha! Snacka om en seg dag, låg bara och kollade på tv, men det var helt okej. <3
Det var min helg. :)

Imorn är det vardag igen, tillbaka till skolan. Jag är verkligen inte på humör, känner mig väldigt skoltrött..
Men jag försöker tänka på att det "bara" är 1,5 år kvar. Vi har ju redan klarat av hälften av tiden. Härligt!
Annars händer det inte så mycket mer imorn, går i skolan till klockan 16. Skit tråkigt! =/ Sen ska jag hem och plugga teori, jag måste komma iväg till vägverket någon dag med och boka en tid till skrivningen. Känns bättre att ha en dag att plugga till, så att jag har ett mål. 

Nästa helg ska jag till Marie eller så ska hon hit, spelar ingen roll, är lika kul vilket som. :) Saknar henne. <3
Fast det är ett tag dit.


/

sj. ♥

12 januari -2008

Tänkte berätta lite om gårdagen.
Jag slutade 10.15 igår så jag drog hem efter skolan, åt luch och fixade lite.
Senare på eftermiddagen så drog jag ner till stan och mötte Emma, Ewe och några från deras klass. :) Trevligt.
De satt och fikade på rutan när jag kom så vi satt kvar där och pratade ett tag.
Efter det så kilade jag, Emma och Ewe hem till henne där vi kollade lite på datorn och bara var.
Emma och Ewe hade sedan länge längtat efter att "Let´s dance" skulle börja, så vi kollade på det. Även om jag nu inte är så förtjust i det programmet. Haha! :) Men mer er tjejer som sällskap så kan jag kolla på vad som helst. Det var hur mysigt som helst att vara med er igår. Längesen jag träffade båda två. <3

Mormor och morfar ringde mig igår och undrade hur jag mådde, det kändes så  härligt att de ringde och frågade.
Och med mina inlägg på bloggen så kanske det ser ut som att jag inte mår så bra, men jag gör det.
Jag är bara så irriterad och arg ibland. Och det måste jag ju få ur mig, det är inte så att jag går och mår dåligt, för det gör jag verkligen inte.

Idag vaknade jag upp hos min underbara Emma, men jag var helt ensam hemma hos henne. För hela hennes familj, plus hon själv, hade vart flitiga och åkt in och tränat klockan 9, då sov jag. Haha! Så jag åt lite frukost och sen så kilade jag efter det.

Men tack Ewe och Emma för igår, det var jätte mysigt. <3

Idag ska jag hem till Kiwi. Vet inte när än, men det blir nog någon gång på eftermiddagen. :) <3


/

sj. ♥

11 januari -2008. Familj & Vänner. <3

Det var en jobbig natt i natt.. Jag tror jag inte gick och la mig fören någon gång efter ett.
Jag hade för många tankar i huvudet igår för att kunna sova. Jag började tänka på allt negativt som hände under gårdagen. Men sen så kom jag på, varför ska jag ligga och grubbla över saker som inte längre finns?
Du har sårat mig, och det kommer du aldrig få göra igen.
Jag har så många saker att vara glad över. Jag har mina underbara vänner, jag har fått nya vänner, jag har hittat en kille som verkligen visar att han tycker om mig.
Jag har för mycket saker att vara glad och tacksam över, att jag inte ens tänker lägga ner tid på att tänka på allt dåligt. Det orkar jag inte.
Jag gick segrande ur den här striden, jag visade att jag var mer mogen än dig i alla fall.
Något som har stört mig ända sen igår var att du ena sekunden är hur taskig som helst mot mig och nästa sekund så skicker du sms och tackar för våran tid tillsammans. Hur går det ihop? Antingen är du väl sur och arg mot mig jämt, eller aldrig.
Nu känns det mest som att jag svammlar om ingenting.
Jag måste bara få rensa tankarna lite. Och det gör jag genom att skriva av mig. Sen så får ni som läser det här tycka vad ni vill.

Idag ska jag i alla fall träffa flickorna! :) Inga kan få mig på bättre humör än dom och min familj. Helt underbara! :)
Och imorn ska jag träffa Kiwi, jag lääängtar!
Jag har en underbar helg att se fram emot. Och det ska jag verkligen ha, jag ska ha det så bra. Jag ska inte ägna de dåliga stunderna en enda tanke.
Nu blickar jag framåt.

Nej, nu ska jag försöka hitta alla mina papper till lektionen som börjar snart.. Usch.. Jag känner verkligen inte för att jobba. =/ Men men, jag ska göra det bästa av situationen.
Skriver kanske några rader när jag kommer hem.

emma, tack. <3


/

sj. ♥

9 januari -2008. LEDIG! :)

Idag är jag ledig och det är så skööönt!
Om jag ändå hade fått sova så länge som jag ville, KIWI!! Jag måste komma ihåg att stänga av vibratorn i telefonen. Haha!
Fast egentligen var den min egen Emma som väckte mig först imorse, ungefär kvart i åtta med ett sms. Men då var jag så trött att jag somnade om lika fort som jag vaknade. ;P Men ändå kul att få sms av ding stumpan! :)

Just nu håller jag på att städa undan på mitt rum, sen så ska jag kila in i duschen och sen sätta mig och läsa lite teori. Det behövs igen, jag pluggade inget igår, så det får bli att göra det idag. Men det är inte så tråkigt att plugga till körkortet, för det är ju något jag verkligen vill ha! ;D haha!

Igår var jag i skolan ingen, kändes härligt att få träffa alla igen, spec Yasmine, Martin och Emil. :) Har saknat er!
Men igår var det verkligen ingen "plugga-dag". Kändes som att varje lektion gick seeegt.. Och jag orkar inte göra så mycket heller, men jag försökte så gott jag kunde.
Efter skolan drog jag hem till Kiwi i slasket. Haha!
Jag hade mina tygskor på mig, men ändå så vart jag inte ett dug blöt om fötterna! :O De är ju bättre än mina vanliga gympaskor! Haha! Så jag ska nog fortsätta använda dom. Slipper jag bli blöt om fötterna, det är typ det värsta som finns.

Nu kände jag att det vart ett väldigt långt inlägg.. Haha!
Så nu ska jag kila ner och göra lite lunch med pappa. :)



Gumman, det gör ont i mitt hjärta att se dig må såhär. <3

/

sj. ♥




Tänk vad lite man vet egentligen. Det finns många saker som ligger dolda under ytan.

7 januari -2008

Jag sitter hemma och bara tråkar. Det vart inte skolan för mig idag.. =/
Men jag tror jag ska gå imorn, jag har inte ont i halsen längre så det betyder att medicinen har hjälpt som jag fick i lördags. TACK DOKTORN! :)
För hellre är jag i skolan än att sitta här och ha det tråkigt.. Funderar på att gå ut och gå en sväng idag.. Har inte vart ute sen i fredags. Känns som att lite frisk luft skulle sitta fint.

Jag har vänt på dygnet helt och hållet nu över lovet !:O
Jag somnar inte fören klockan två på natten och vaknar inte fören elva, halv tolv. Jag måste ändra på det nu när skolan har börjat och allt. Men det blir nog så automatiskt.. När man går upp tidigt så blir man trött tidigare, ja, ni fattar..

GAAH! Jag har sååå tråkigt! =/ Shit.. Finns verkligen inget att göra hemma. Om mamma skulle höra mig nu så skulle hon säga "du kan ju alltid städa ditt rum".. Men det är inget jag orkar göra idag.
Hmm.. Jag kanske skulle ställa mig och baka något? Alltid gott att han något att äta framåt kvällen.
Jag tror jag även ska bada lite idag. :)


/

sj. ♥


6 december -2008

BULLSHIT!

Allt du säger betyder inget längre. Ska jag be om ursäkt? Över vad? Att jag äntligen vågade ta steget i livet och bli lycklig igen? ALDRIG!
Jag är för upprörd just nu, känns inte ens som att jag kan tänka klart längre. Jag trodde i alla fall att du och jag kunde förbli vänner, men jag hade så fel.
Allt ska ske på dina villkor! Men bryr du dig ens om vad jag tycker eller känner? NEJ, för du verkar bara tänka på dig själv!
Men tack för den här tiden, men jag tror faktiskt inte att jag vill ha något med dig att göra mer. Jag ville det förut, men nu har jag sett ditt rätta jag. Nu är jag inte säker längre.



Känns som att det här inlägget inte vart så bra. Jag var bara tvungen att skriva av mig lite...


/

sj. ♥

4 januari -2008

Min hals strejkar fortfarande.. :/ På söndag har jag haft ont i en vecka. Om det inte har blivit bättre till på söndag så ringer jag vårdcentralen på måndag. Jag orkar inte ha det såhär längre.

Men idag så skiter jag i min hals, jag ska till Therese och träffa alla tjejer igen! :) Längesen nu, så det ska bli skit mysigt. :)
Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta innan jag åker. Hmm.. Undrar om vi har något gott hemma? Det blir väl till att värma något i mikron.


MITT LIV SUGER!!


/

sj. ♥

1 januari -2008

Jag tänkte faktiskt skriva 2007 på rubriken, haha!
Men nu är det ju faktiskt 2008. Ett nytt år med nya tag. :)

Jag gick upp för ungefär 20 minuter sen. Jag kunde inte sova inatt. :/ Gick väl och la mig vid halv två eller något sånt. Men sen så sov jag en timme, låg vaken i 10 min, sov en timme, låg vaken i 10 min osv. Jag tror jag höll på sådär fram till klockan vart åtta imorse. Då somnade jag och sov till ungefär kvart i ett.

Det känns som att jag börjar bli lite bättre. Tror inte jag har lika mycket feber längre. Men jag ska vara hemma och vila nu i några dagar. Det behövs nog..



/

sj. ♥

RSS 2.0